Pateul acesta l-am încercat tot într-o zi cu invitați, căutând ceva aperitiv ușor de făcut, tartinabil sau nu. Este chiar bun. Bun. Să-l încercați.
În vasul robotului am pus o conservă de ton în suc propriu, stoarsă de zeamă, o conservă de fasole roșie, scursă de zeamă, 2-3 căței de usturoi, frunze de pătrunjel după plac, zeama de la o lămâie mică, 5 linguri de ulei de măsline, sare si piper după gust.
După ce am mixat ingredientele de mai sus, am adăugat câteva măsline fără sâmburi, tăiate grosier, și o ceapă roșie tocată mărunt.
Am pus pateul la frigider pentru o oră și apoi l-am servit cu paillasse cu măsline, cumpărată de la Panemar. Poftă bună!
Sursă rețetă.
2 comentarii:
imi place! pup
Foarte interesanta idea. Imi place tonul si sunt curioasa cum se combina cu fasolica rosie.
Trimiteți un comentariu