![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvNpi79r4ffEIVK9ZDgs1zGYteIuhtqhz2-UeZgMxZY1FFi6VvxR1lC8leKeCuHhanQeMhvYpZru8RHqt2ewpZ2hvjkodWEN7h402V7-JBwpVS3JDsZhKKt8lozjSyBptRX-YGTN6Xs2A/s400/final.jpg)
Ingrediente: 1 pachet de foietaj Morarita, carnaciori (pot fi si mai mari si ii taiati bucati), 1 ou.
Nota: e bine ca acesti carnaciori sa nu fie grasi in compozitie, deoarece cand se coc se topeste grasimea prin tava.
Operatiunea este simpla: se taie fasii din foaia de foietaj pe care in prealabil am intins-o putin. Se infasoara aceasta fasie de aluat in jurul carnaciorului si se pune in tava.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZkFeDdkYH37f7STq-grPedrKiroJAWZ91Me3rJciNpSZ7zpNwOFdwUWMbGQVO8__2QNDxp6Rl11yK0RZ8eisI_oI3zhGG2KUw7SOLlgPDD9aXTG7llMmq4jDFQhbaXzh3wXcICClyb7I/s400/etape1.jpg)
Dupa ce ii punem in tava, ii ungem cu putin ou batut cu un gram de sare. Se dau la cuptor cam 20 de minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu