vineri, 30 octombrie 2009
miercuri, 28 octombrie 2009
Slovacia si Cehia
O mica privire prin ce am gustat prin Slovacia si Cehia ...
Pulpa de rata cu portocala, varza dulce si cartofi piure - Hotel Matysak Bratislava
Supa crema de usturoi in paine - prin centrul Bratislavei
Panna cotta cu vanillie si dulceata de strugurasi si zmeura - Restaurant Paparazzi Bratislava
... nu va pot povesti ce gust EXTRAORDINAR a avut aceast desert
Supa de ceapa - Castelul din Brno
Piept de pui cu caise gratinat si orez cu curry - Castelul Brno
Strudel cu mere servit alaturi de frisca si inghetata de vanilie, toping de nuca macinata - Castelul Brno
Gulas traditional din vita servit cu paine de casa - Restaurantul COMO Praga
Foarte delicios gulasul si paine neagra super.
Creme brulee cu mac - Restaurantul COMO Praga
Extraordinar si acest desert
Abonați-vă la:
Postări (Atom)