vineri, 20 martie 2009

Salata cu ton si fusilli

Am cinat o salata delicioasa, preluata de la Adriana :)



Ingrediente: 150 gr paste fusilli, o conserva de ton in suc propriu, salata verde, ardei capia, o ceapa rosie, 2 catei de usturoi, 100 gr telemea de oaie (puteti folosi de vaca), o cana de iaurt. Prefer sa folosesc conserve de ton in suc propriu in detrimentul celor in ulei. Pastele fusilli sunt in trei culori: verde de la spanac, rosii de la pasta de rosii si albe de la faina de grau.



Se pun la fiert pastele fusilli in apa cu sare si putin ulei de masline.
Intre timp taiam salata verde, ardeiul capia, ceapa marunt si usturoiul feliute subtiri si le punem in bolul de salata.



Apoi taiem telemeaua cubulete si adaugam tonul scurs.



Pastele scurse si clatite o secunda le adaugam in bolul de salata. Iaurtul il amestecam cu sare cu verdeturi (sau condimente de salata) si il turnam in bol. Omogenizam ingredientele.



Se servesc imediat. Pofta buuuna !


1 comentarii:

Adriana spunea...

O bunatate de salata sanatoasa! As manca in fiecare zi din asta.

Trimiteți un comentariu