Pateul acesta l-am încercat tot într-o zi cu invitați, căutând ceva aperitiv ușor de făcut, tartinabil sau nu. Este chiar bun. Bun. Să-l încercați.
În vasul robotului am pus o conservă de ton în suc propriu, stoarsă de zeamă, o conservă de fasole roșie, scursă de zeamă, 2-3 căței de usturoi, frunze de pătrunjel după plac, zeama de la o lămâie mică, 5 linguri de ulei de măsline, sare si piper după gust.
După ce am mixat ingredientele de mai sus, am adăugat câteva măsline fără sâmburi, tăiate grosier, și o ceapă roșie tocată mărunt.
Am pus pateul la frigider pentru o oră și apoi l-am servit cu paillasse cu măsline, cumpărată de la Panemar. Poftă bună!
Sursă rețetă.
imi place! pup
RăspundețiȘtergereFoarte interesanta idea. Imi place tonul si sunt curioasa cum se combina cu fasolica rosie.
RăspundețiȘtergere