Ajunsi seara acasa am ales o cina rapida si delicioasa si ... tarzie :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjq1IIonfm2f2Pf28mNPJv4iNCGFwytSvcaraFw_udMYZkjOV3pNYvNfV0uQJuiNxru5e2XZG9p2BQPlnSNpsSCYjDzOxIDn9JJ5O4EScW0SYZmv6xNrmOwycrmF0DU7JVTgeuQgaP-NQ/s400/DSCF0013.jpg)
Reteta E-retete.ro
Ingrediente: 3 persoane
- 250 gr paste scurte
- o conserva de ton bucati in suc propriu (eu numai acest tip de ton folosesc)
- branza de capra invelita in ierburi de Provence (sau branza feta, cas de oaie)
- 5 fire de patrunjel proaspat
Dressing:
- un ardei capia, copt pe plita
- 30 ml ulei
- 1 lg zeama de lamaie
- un catel de usturoi
- un praf de sare si unul de piper
- 4 lg din apa in care fierb pastele
Preparare:
1. Coacem ardeiul pe plita pana se inmoaie, il punem intr-un bol cu capat 5 minute si apoi luam pielita de pe ardei.
2. Intr-un blender punem ingredientele pentru dressing si amestecam bine. Gustam de sare si piper si mai adaugam daca considerati necesar.
4. Intr-un bol punem pastele, adaugam dressingul si patrunjelul tocat marunt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5bHg0QTSeMhQpsF60DbYILzaGFNaVPx4bVT6WxzNfIahMxpS-R4G-iRvAWCf-SyJ4IoPbJI0y_ygwZ-y7w6f3ce4CdIoe0VTDr4CXMsFtEO3QN9tIz20abexEmwScU0hV6eTiCorkAlo/s400/DSCF0011.jpg)
5. Punem in farfurii pastele, deasupra asezam bucatele de ton si branza de capra.
Pofta buna!
3 comentarii:
Foarte bune aceste paste.Chiar ma gandam la o reteta buna,foarte buna.Dar o reteta cu paste cu spanac........
@Dodorica: yumi si cu spanac
Si mie imi place reteta asta, bravo!
Trimiteți un comentariu