vineri, 18 septembrie 2009

Paste cu ton si branza de capra

Ajunsi seara acasa am ales o cina rapida si delicioasa si ... tarzie :)


Ingrediente: 3 persoane
- 250 gr paste scurte
- o conserva de ton bucati in suc propriu (eu numai acest tip de ton folosesc)
- branza de capra invelita in ierburi de Provence (sau branza feta, cas de oaie)
- 5 fire de patrunjel proaspat
Dressing:
- un ardei capia, copt pe plita
- 30 ml ulei
- 1 lg zeama de lamaie
- un catel de usturoi
- un praf de sare si unul de piper
- 4 lg din apa in care fierb pastele

Preparare:
1. Coacem ardeiul pe plita pana se inmoaie, il punem intr-un bol cu capat 5 minute si apoi luam pielita de pe ardei.


2. Intr-un blender punem ingredientele pentru dressing si amestecam bine. Gustam de sare si piper si mai adaugam daca considerati necesar.


3. Pastele le fierbem dupa instructiunile de pe ambalaj si apoi le scurgem. (nu le racim)
4. Intr-un bol punem pastele, adaugam dressingul si patrunjelul tocat marunt.


5. Punem in farfurii pastele, deasupra asezam bucatele de ton si branza de capra.

Pofta buna!

3 comentarii:

dodorica spunea...

Foarte bune aceste paste.Chiar ma gandam la o reteta buna,foarte buna.Dar o reteta cu paste cu spanac........

Bianca spunea...

@Dodorica: yumi si cu spanac

Shari spunea...

Si mie imi place reteta asta, bravo!

Trimiteți un comentariu