miercuri, 13 ianuarie 2010

Clatite umplute cu somon

Una din gustarile de la petrecerea de Sf. Ioan au fost aceste clatite umplute cu unt si somon. De obicei servim somonul pe tartine (paine pesmetata cumparata din Real) insa pentru petrecere am schimbat foaia si mi-a placut rezultatul.


Ca si preparare: folosim clatite (o cana de faina, sare, un ou, apa minerala), unt si file de somon. Fiecare clatita o ungem cu unt si asezam felii de somon (nu punem somonul pe toata clatita .. putem pune 2 randulete de somon) si apoi rulam. Dam la rece inainte de servire. Neaparat sa aveti lamaie/lime la servire deoarece unor invitati nu le va place fara aceasta.

Pofta buna!

2 comentarii:

Bucataras spunea...

felicitari, bianca, simplu si delicios

Bianca spunea...

@Bucataras: mersic mult :)

Trimiteți un comentariu