miercuri, 28 octombrie 2009

Slovacia si Cehia

O mica privire prin ce am gustat prin Slovacia si Cehia ...

Pulpa de rata cu portocala, varza dulce si cartofi piure - Hotel Matysak Bratislava


Supa crema de usturoi in paine - prin centrul Bratislavei



Panna cotta cu vanillie si dulceata de strugurasi si zmeura - Restaurant Paparazzi Bratislava
... nu va pot povesti ce gust EXTRAORDINAR a avut aceast desert


Supa de ceapa - Castelul din Brno


Piept de pui cu caise gratinat si orez cu curry - Castelul Brno


Strudel cu mere servit alaturi de frisca si inghetata de vanilie, toping de nuca macinata - Castelul Brno


Gulas traditional din vita servit cu paine de casa - Restaurantul COMO Praga
Foarte delicios gulasul si paine neagra super.


Creme brulee cu mac - Restaurantul COMO Praga
Extraordinar si acest desert


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu