Aluatul folosit este cel de la Placinta cu branza sarata sau mere. Am facut 2 rulade cu dovleac si una cu mere. Pentru umplutura de dovleac am folosit 300 gr de piure de dovleac (ludau), 2 lg zahar si 1 lg gris. Eu am fiert dovleacul pe abur pentru a reduce cat mai mult acumularea de apa in miez. Am amestecat ingredientele compozitiei si am purces la rularea lor si coacere.
vineri, 22 octombrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
7 comentarii:
Bianca draga arata minunat! Te pup si un weekend frumos!
Cat de bine arata,fuuuur reteta,adr si o bucata ca mie imi place dovleacul si-n loc de apa.Pupici si o seara frumoasa!
Ce bine arata!!!N-am rezistat sa nu vin mai "aproape"... sa le vad!Weekend placut!
Excelent!
O seara placuta!
uai de capu meu!!!!
ce bloooooggg
mooooooor
imi vine sa-l mananc
e casi placinta de dovleac de la tara
@Anonim: la mine la tara sigur nu avea nimeni rabdare sa faca asa foi ;)
Trimiteți un comentariu