Aluatul folosit este cel de la Placinta cu branza sarata sau mere. Am facut 2 rulade cu dovleac si una cu mere. Pentru umplutura de dovleac am folosit 300 gr de piure de dovleac (ludau), 2 lg zahar si 1 lg gris. Eu am fiert dovleacul pe abur pentru a reduce cat mai mult acumularea de apa in miez. Am amestecat ingredientele compozitiei si am purces la rularea lor si coacere.
Bianca draga arata minunat! Te pup si un weekend frumos!
RăspundețiȘtergereCat de bine arata,fuuuur reteta,adr si o bucata ca mie imi place dovleacul si-n loc de apa.Pupici si o seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereCe bine arata!!!N-am rezistat sa nu vin mai "aproape"... sa le vad!Weekend placut!
RăspundețiȘtergereExcelent!
RăspundețiȘtergereO seara placuta!
uai de capu meu!!!!
RăspundețiȘtergerece bloooooggg
mooooooor
imi vine sa-l mananc
e casi placinta de dovleac de la tara
RăspundețiȘtergere@Anonim: la mine la tara sigur nu avea nimeni rabdare sa faca asa foi ;)
RăspundețiȘtergere