vineri, 22 octombrie 2010

Rulada cu dovleac

Reloaded. Adica rulada e reloaded, umplutura e alta :) Mi-a placut mult.


Aluatul folosit este cel de la Placinta cu branza sarata sau mere. Am facut 2 rulade cu dovleac si una cu mere. Pentru umplutura de dovleac am folosit 300 gr de piure de dovleac (ludau), 2 lg zahar si 1 lg gris. Eu am fiert dovleacul pe abur pentru a reduce cat mai mult acumularea de apa in miez. Am amestecat ingredientele compozitiei si am purces la rularea lor si coacere.


Pofta buna!

7 comentarii:

  1. Bianca draga arata minunat! Te pup si un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de bine arata,fuuuur reteta,adr si o bucata ca mie imi place dovleacul si-n loc de apa.Pupici si o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine arata!!!N-am rezistat sa nu vin mai "aproape"... sa le vad!Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. uai de capu meu!!!!

    ce bloooooggg

    mooooooor

    imi vine sa-l mananc

    RăspundețiȘtergere
  5. e casi placinta de dovleac de la tara

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim: la mine la tara sigur nu avea nimeni rabdare sa faca asa foi ;)

    RăspundețiȘtergere