Reteta am gasit-o la Edith pe blog si intr-o seara m-am delectat cu acesti dovlecei minunati. Mie imi plac mult. I-am servit cu ceapa verde si ardei capia, iar ce a ramas la micul dejun am servit cu telemea de casa.

Ingrediente: 2 dovlecei mici, 1 lg smantana (sau putin lapte), 1 ou, parmezan (aprox 50-60 gr), pesmet, condimente (sare, piper, praf de chilli, praf de usturoi.)
Chiar pesmet nu aveam in casa, nu m-am rabdat pana a doua zi si am dat fuga la magazin :)

Curatam dovleceii si ii taiem felii. Mie personal imi place sa simt dovlecelul cand il mananc, deci i-am taiat mai grosi. Ii puteti felia dupa preferinta.

Intr-un bol batem oul cu smantana, in alt bol amestecam parmezanul, pesmetul si condimentele. Luam fiecare bucata de dovlecel si o dam prin ou si prin amestecul de parmezan si pesmet. Intr-o tava punem o bucata de hartie de copt si asezam dovleceii.

Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 25 de minute. Dupa 15 minute eu i-am intors de pe-o parte pe alta.

Pofta buna !
3 comentarii:
Ma bucur ca ti=au placut! Sa-ti fie de bine! :)
Am si eu o intrebare: cum ti-ai adaugat in sidebar optiunea sa iti afiseze ultimele comentarii? :) Merci anticipat!
Edith ... adaugi un gadget HTML/JAVAScript in care pun un cod (nu se poate posta ca si comentariu). Unde sa ti-l trimit ?
Ma gandeam eu ca tb sa fie un cod html.. dar nu stiam de pe ce site sa-l iau.
Imi poti trimite prin YM la edithfrincu
sau pe mail edithfrincu@yahoo.com.
Merciiii!
Trimiteți un comentariu