Intr-un blender amestecam 200 gr smochine, 70 gr nuca, 3 lg de cacao si 1/2 lgt de scortisoara. Pulsam de cateva ori, doar cat sa se marunteasca nucile. Am adaugat 3 lg de miere si o lingura de esenta de vanilie si mai pulsam de cateva ori ca sa se amestece ingredientele.
Am format apoi 20 de bilute din care jumatate le-am dat prin zahar brun si jumatate le-am lasat simple.
Reteta adaptata dupa reteta Teodorei.
Am format apoi 20 de bilute din care jumatate le-am dat prin zahar brun si jumatate le-am lasat simple.
Reteta adaptata dupa reteta Teodorei.
3 comentarii:
Uf, f faine ti-au iesit. Imi pare f rau ca nu s-a tinut picnicul dar sa stii ca reprogramam si organizam mai bine data viitoare. Pup.
Ina draga sa stii ca eu contez pe faptul ca se reprogrameaza :) Mersic, a fost prima data cand m-am gandit ca gatesc respectand un anumit tip de alimentatie.
foarte frumusele bombonelele tale!! imi pare tare rau ca nu le-am putut gusta, dar, cum zice si inutz, reprogramam, reprogramam! :))
Trimiteți un comentariu