Tradus ar fi o cina rapida intr-o zi nebuna. Nu tin minte de cand nu am fost asa o epava intr-o zi de luni; eu nu am abosolut nimic cu zilele de luni, cu trezitul dimineata sau alte chestii matinale; eu daca am descuiat ochii sunt buna de lucru. Ei na, astazi nu; plus un meeeeeeeting ce s-a intins de la un ceas la 3 de ne-am mirat si noi si o migrena localizata intr-un punct pe frunte ... dar am supravietuit :) si am facut si o cina.
Pulpe de pui superioare unse cu un amestec de sos de soia, ulei de floarea soarelui, sare si piper; marinat o jumate de ceas, pus intr-un vas de yena cu capac o jumatate de ora la cuptor. Dupa o jumatate de ora am luat capacul si am lasat pana s-au patruns bine.
Separat am calit in putin ulei un ardei capia taiat marunt cu un morcov mare razuit, am adaugat o cana de orez si am mai calit 3-4 minute si apoi 3 cani de apa. Am fiert pana a scazut apa si apoi am mai lasat sub capac minim 10 minute inainte de a servi.
Pofta buna!
Separat am calit in putin ulei un ardei capia taiat marunt cu un morcov mare razuit, am adaugat o cana de orez si am mai calit 3-4 minute si apoi 3 cani de apa. Am fiert pana a scazut apa si apoi am mai lasat sub capac minim 10 minute inainte de a servi.
Pofta buna!
2 comentarii:
Cand este vorba de pui,hopa si eu,dati?Arata tare gustos.
@Mirela: draga mea cu mult drag mai fac o portie :)
Trimiteți un comentariu