O cina rapida. Am servit alaturi de o salata (din punga de salate gatita pentru Salata de salate si dressing). Ce a ramas am pus de mancare a doua zi alaturi de gogosari murati.
Ingrediente: 3 portii
- 1 kg de cartofi
- 2 lg malai
- 2 lg ulei de floarea soarelui
- condimente: chilli, praf de usturoi, sare, piper proaspat macinat
Preparare:
Preparare:
1. Spalam cu indarjire cartofii necuratati (folositi buretele de legume, nu spalati cu acelasi burete cu care spalati vasele).
2. Intr-un bol taiati cartofii bucati mari (wedges) si turnati uleiul. Amestecati bine astfel incat fiecare bucata de cartof sa fie unsa.
5. Intr-o tava, tapetata cu hartie de copt sau nu, asezati bucatile de cartofi cu coaja in jos.
6. Dati la cuptorul preincalzit, la foc mic-mediu, pentru 40-45 de minute.
2 comentarii:
Foarte buni cartofii astia ;)
Sunt foarte buni, mi-au iesit minunat cartofii, numai ca a trebuit sa ii tin mai mult in cuptor cu vreo 15 minute, o fi din cauza cuptorului meu.
Trimiteți un comentariu