sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Paste sau orez cu sos de naut

O cina rapida, restul a fost un pranz la serviciu. Sosul gustos l-am servit cu paste sau orez, fiecare dupa preferinte.


Ingrediente sos 3 portii: 250 gr naut pus la inmuiat de dimineata pana seara si apoi fiert, 100 gr pastrama de porc, o ceapa medie, o cutie de sos de rosii, 2 catei de usturoi, sare piper, pasta de ardei iute si parmezan.

Intr-o tigaie mai inalta am pus cateva linguri de ulei de masline si am prajit putin pastrama taiata fideluta, dupa care am adaugat ceapa taiata rondele si am sotat pentru 3-4 minute. Intre timp am pus in blender cam 2/3 din nautul fiert si l-am facut piure. Acest piure l-am pus in tigaie alaturi de restul de naut, sosul de rosii si usturoiul taiat fin. Am condimentat cu sare si piper si putina pasta de ardei iute.

Intre timp am fiert orezul si pastele al dente. Am servit cald cu parmezan proaspat razuit pe deasupra. Pofta buna!

1 comentarii:

Boabe de Cafea spunea...

mmm, arata super! :)

Trimiteți un comentariu