joi, 16 iunie 2011

Drum bun

... fursecurilor mele și celor pentru care le-am făcut. Cu puțin noroc au ajuns ieri in Creta , având în vedere eternele greve din Grecia care s-au manifestat și ieri.


Am pregatit fursecuri cu nuci, fragede de se topesc în gură, și chocolate wafers, super fursecuri cu cacao. Vine și rândul rețetelelor.

2 comentarii:

vincent spunea...

Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef

Adina spunea...

Abia acuma am vazut post-ul. Daaa, au ajuns in Creta fara nicio problema. Si au fost savurate pe malul marii intr-un cadru de vis. Asta asa...sa nu-ti para rau ca le-ai dat...:-)))

Trimiteți un comentariu