Reteta originala e de pe blogul Teodorei, Teo's Kitchen ,o gospodina ale carei retete le gatesc des. Au iesit foarte bune, invitatii le-au apreciat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgSylCThO3f9egaRalObjmQ2IwZnvg-b3e_ntbEMb_K_patE7wgq36_sn5AnAM7e8OHxa9572bvhFhBNAXCjd1tDmGBTr0fS2iYIoWmRzc8OwYs83vdFgaA5wps7HwNKsjaPD-9ecqnJM/s400/final.jpg)
Ingrediente: 200 gr taietei (am folosit taietei Rolton, cu ou, timp de fierbere redus), 200 gr sunca presata, 1 cutie de legume mexicane Bonduelle, 1 cutie mica de smantana, 200 gr cascaval ras (din care lasam putin pentru ornat briosele), 5 oua, o ceapa mica, 1 praf de copt, condimente (sare, piper), frunze de patrunjel.
Intr-o tigaie punem putin unt sau ulei de masline, calim ceapa taiata marunt, sunca taiata cubulete, legumele mexicane si condimentam. Intre timp intr-un bol mai maricel batem ouale, adaugam smantana, cascavalul ras. In acest bol adaugam taieteii storsi si legumele calite. Amestecam.
2 comentarii:
Arata foarte bine brioasele.Si eu iti doresc o primavara insorita!
Va multumesc! Asemenea! Bianca
Trimiteți un comentariu