Cina de aseara pusa rapid in scena, pe care am servit-o fiecare sau cu un carnat sau cu salata de rosii si castraveti, branza de burduf.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVy-8Fc_FUGRX6bP7zTFF13NjCcEj7FFvgphlmeS-vqag67pGeRr1xDj01QkhWQtyDYg5z_Xm5SMVq2Is9kKiEHiz7auALdQBKrNWH_40hyphenhyphenGWBYjtKXOCWq03vTlgs1scn9iIPKaT7QYGp/s320/DSCF2188.jpg)
Am luat cartofi noi, micuti, rosii si albi pe care i-am frecat putin de coaja cu ajutorul unui burete de bucatarie (care se foloseste numai la legume). Intr-o oala am pus apa la fiert si cand clocotea am adaugat si cartofii pentru 10 minute. I-am scurs si intr-un bol am adaugat peste cartofi putin ulei, sare, piper, rozmarin si marar taiat marunt.
4 comentarii:
O LEAPSA LA MINE PE BLOG...DACA ITI FACE PLACERE S-O FACI...PUP
arata exceptional! ;) mi-ai facut o pofta de nu-i adevarat :))
Ama, esti tare draguta :)
Si mie mi-e pofta acum. Yum!
Trimiteți un comentariu