Clatitele acestea se pot servi de post, fie dulci fie sarate. Aici le-am servit cu sirop de mure, dar si cu putin ulei presarat si sare.
Ingrediente: 2 cani de faina, 10 gr drojdie, apa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq5IYn9eVJm3-KjQx4NFgAto25PzPl05evraUK8iYW6OWNcBHpNXh9nMKmU-vb3St2EOwnnJuRkzGJqxC6bAXIIoeMl-FigIJ7rinVJ0WW8eMXTmPe8Rg9Pzeho3w7N6Q3KpBjUfLvoFI/s320/IMG_4184.jpg)
Punem faina intr-un bol, facem in mijloc o gaura in care sfarmam drojdia, turnam putin apa calduta peste drojdie si cateva grame de zahar. Lasam sa dospeasca putin apoi adaugam apa si facem o compozitie mai groasa decat cel de clatite. Lasam sa se "odihneasca" vreo 10 minute si spoi purcedem la copt clatitele.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhILdsa018qHtOmFH2eVu03m2UYOaMRuGKKVfYP3m3xv721uLc96Lv9sx_8slWxUmPWcL6KmjctFrGr9i7qjtvQgVhHOp5kQozxWrcEhVtqyMqyMDdQRXS9Q7nAZub-VJ6a8FWpDngj5U/s320/2009-04-06_104207.jpg)
Intr-o tigaie unsa putin cu ulei turnam din compozitie si coacem pe ambele parti. Pofta buna!
1 comentarii:
interesanta reteta ta de clatite, simpla si usoara de facut.
Trimiteți un comentariu