Am pus la inmuiat, in apa, 12 curmale si 12 prune uscate, pentru 30 de minute. Apoi, cu ajutorul blenderului am facut un piure din 4 mere curatate, curmalele si prunele inmuiate.
Intr-un bol am amestecat 250gr de fulgi fini de ovaz, piureul de mai sus, o lingura de pudra de roscove, 3 linguri de seminte de in rasnite, 5 linguri de cocos, aproximativ 150-170ml de apa/suc de mere/lapte vegetal. Am omogenizat compozitia. In tava tapetata cu hartie de copt am pus turtite aplatizate din compozitie, de 1cm grosime. Am pus tava in cuptorul preincalzit la 180-200grade, pentru 15-20 de minute.
Merg de minune simple. Dar si alaturi de o cana de lapte, putina miere sau, de ce nu, putin gem. Reteta am gasit-o pe blogul Cristelei. Pofta buna!
da, arata bine... :)
RăspundețiȘtergere