Cina de aseara pusa rapid in scena, pe care am servit-o fiecare sau cu un carnat sau cu salata de rosii si castraveti, branza de burduf.
Am luat cartofi noi, micuti, rosii si albi pe care i-am frecat putin de coaja cu ajutorul unui burete de bucatarie (care se foloseste numai la legume). Intr-o oala am pus apa la fiert si cand clocotea am adaugat si cartofii pentru 10 minute. I-am scurs si intr-un bol am adaugat peste cartofi putin ulei, sare, piper, rozmarin si marar taiat marunt.
O LEAPSA LA MINE PE BLOG...DACA ITI FACE PLACERE S-O FACI...PUP
RăspundețiȘtergerearata exceptional! ;) mi-ai facut o pofta de nu-i adevarat :))
RăspundețiȘtergereAma, esti tare draguta :)
RăspundețiȘtergereSi mie mi-e pofta acum. Yum!
RăspundețiȘtergere