luni, 27 februarie 2012

Drob de cartofi vegetarian

Nu sunt prea multe de povestit. A fost cina unui pitic, și un prânz combinat cu linte a doua zi.


Ingrediente: 6-7 cartofi medii fierți în coajă, 3 căței de usturoi, 6 linguri de ovăz fin opărit cu apă sau lapte vegetal, o jumătate de legătură de frunze de pătrunjel tăiate mărunt, condimente în funcție de vârsta consumatorului. Optional se poate adăuga o jumătate de cană de okară (pulpa de soia rămasă după ce am făcut laptele de soia) sau quinoa fiartă.

Cartofii se dau pe răzătoarea mare, usturoiul pe cea mică, se adaugă și restul ingredientelor și se pune compoziția într-un vas de yena. Am ținut la cuptor 40 de minute, la foc mic-mediu.


Am servit o felie de drob alături de un sos de roșii cu ulei de măsline. Poftă bună!


1 comentarii:

Fancy Cake spunea...

Imi place ideea! Crezi ca se pot inlocui cartofii cu dovlecei?
Imi plac cartofii dar incerc sa ii evit o perioada.

Trimiteți un comentariu