joi, 2 decembrie 2010

Pateu de linte

Un mic dejun de ziua Romaniei :) sau o gustare pentru orice alta zi.


Ingrediente: o cana de linte verde bio, un morcov mare, un ardei capia, o ceapa mica, sare, piper si ulei de masline.


Am pus lintea la inmuiat o ora si apoi am fiert-o impreuna cu morcovul aproximativ 35-40 de minute. Scurgem de apa in care a fiert si o clatim in apa rece. In robotul de bucatarie am pus lintea, morcovul, si restul ingredientelor. Ceapa si condimentele le puteti sa o adaugati pe rand in functie de cum va place.


Am pus in boluri pateul si am dat la rece 10 minute inainte de a-l savura cu paine de secara, ardei capia si o salata de ridichi. Pofta buna!

2 comentarii:

bucatariadenysei spunea...

da e super delicios..asa il fac si eu

Unknown spunea...

Spre rusinea mea, nu am mancat niciodata linte dar presupun ca e foarte buna iar reteta ta, delicioasa!

Trimiteți un comentariu