vineri, 22 octombrie 2010

Rulada cu dovleac

Reloaded. Adica rulada e reloaded, umplutura e alta :) Mi-a placut mult.


Aluatul folosit este cel de la Placinta cu branza sarata sau mere. Am facut 2 rulade cu dovleac si una cu mere. Pentru umplutura de dovleac am folosit 300 gr de piure de dovleac (ludau), 2 lg zahar si 1 lg gris. Eu am fiert dovleacul pe abur pentru a reduce cat mai mult acumularea de apa in miez. Am amestecat ingredientele compozitiei si am purces la rularea lor si coacere.


Pofta buna!

7 comentarii:

Ina Todoran spunea...

Bianca draga arata minunat! Te pup si un weekend frumos!

mirela spunea...

Cat de bine arata,fuuuur reteta,adr si o bucata ca mie imi place dovleacul si-n loc de apa.Pupici si o seara frumoasa!

Carmen spunea...

Ce bine arata!!!N-am rezistat sa nu vin mai "aproape"... sa le vad!Weekend placut!

maria mihalache spunea...

Excelent!
O seara placuta!

mona_sax2 spunea...

uai de capu meu!!!!

ce bloooooggg

mooooooor

imi vine sa-l mananc

Anonim spunea...

e casi placinta de dovleac de la tara

Bianca spunea...

@Anonim: la mine la tara sigur nu avea nimeni rabdare sa faca asa foi ;)

Trimiteți un comentariu