miercuri, 12 mai 2010

Whittard of Chelsea. Chocolate.

Ieri am facut o incursiune la Plafar si am iesit cu un minus pe card :) Cel mai delicios minus fiind aceasta Whittard of Chelsea "Faitrade Organic Hot Chocolate" din care aseara am servit 2 cani. Ca sa testez calitatea, bineinteles. Si azi dimi inca o cana, ca sa confirm din nou. It rocks.


Lista de cumparaturi a mai inclus un ceai Detox tot de la Whittard of Chelsea, un sapun si un rimel bio (cat mi-am dorit unul, si ce gaura in buget a facut :) ). Imi mai doresc niste farduri bio.


7 comentarii:

mirela spunea...

Ei lasa draga ca tot tu iti umpli gaurile,sicred ca meriti asa ceva,o sa merg sa-mi iau si eu rimel bio,buna ideea.Te pup si o seara placuta.

Bianca spunea...

Uf Mirela, stiu eu pe cineva care nu e chiar asa de incantat :)))

Anonim spunea...

felicitari pentru achizitii, bianca! ;)
uite o varianta pentru farduri bio:

http://www.theallnaturalface.com/gallery?category_id=1696

e vorba de make-up mineral, costa 3$/fard, dar poti comanda mostre la un pret foarte mic iar transportul in romania costa intre 1.25 si 3.5 dolari, in functie de cat comanzi. au si fond de ten, blush, rujuri..eu am incercat testerele de la o prietena si se comporta foarte bine!

brontozaurel spunea...

Mie nu mi-a placut deloc :( I-ai mai pus cumva ceva special ca sa iasa buna?

Am fost incantata cand am vazut cutiile la Plafar, ma asteptam sa fie ceva super. Papilele mele gustative au zis insa bleah! :( Si a mai fost si a dracului de scumpa cutia pentru o ciocolata calda. :(

Pot spune ca m-am cam lecuit de chestii cu eticheta "bio" - sunt groaznic de scumpe si nu mi-a placut nimic din ce am incercat. Acum un an mi-am luat doua parfumuri bio. La 90 de lei unul, au fost cele mai scumpe parfumuri pe care mi le-am luat in viata mea. Si au fost si singurele parfumuri din cauza carora am facut bubite pe piele (si da, sunt sigura ca a fost din cauza parfumurilor - am testat dupa aia iar pe pielea proprie sa ma asigur).

Bianca spunea...

Brontozaurel: pai am incalzit o cana de lapte de casa si am pus cioco si l-am sorbit :) si mie mi-a placut, desi eu nu consum niciun fel de 2in1, 3in1, praf de capucino sau altceva; asta imi place. Drept ca e cam scump.

Referitor la cosmetice bio. Folosesc sapunuri bio/naturale de ceva vreme. In rest de ex. folosesc de la Elmiplant creme/demachinat/etc din gama fara parabeni. Parfumuri nu am bio :) Folosesc antiperspirant dermato-cosmetic.

La capitolul mancare citesc etichetele si folosesc si produse bio/naturale. Numai bine.

Bianca spunea...

Ralu mersic de sugestie o sa ma uit. Prietena ta si-a comandat online? Cred ca am vazut si pe la noi; o s amai cercetez :)

Anonim spunea...

da, on line si-a comandat, din state! am vazut ca le-a adus si la noi epurica, dar are doar o parte din produse si le vinde cu 1-2 $ mai scump. plus ca transportul din bucuresti in cluj e mai scump decat din state in cluj! :D
avantajul ar fi ca iti ajung mai repede, 2-3 zile fata de 2-3 saptamani. bafta! :*

Trimiteți un comentariu