luni, 3 mai 2010

Teambuilding. My place.

Ajung cu putina intarziere vestile pe blog :) A fost o seara frumoasa, plina de rasete si povesti "cu pesti". Si s-a desfasurat cam asa ...

Un intro scurt: pateu de casa. Eram flamanzi dupa o zi de serviciu asa ca pregatisem cu o zi inainte o portie dubla de pateu.

Continuare .... making of sushi by Brindusa. Contributia mea a fost doar raspunsul la solicitarile Brindusei: da-mi un "blid" (adica farfurie pe romaneste), unde ai un bol mic, un cutit? un curpator (adica fund de lemn sau mai stie cucu cate denumiri o fi avand), etc.



Sushi cu surimi, avocado, mando, alga marina, orez gatit intr-un fel special ... o sa iau reteptul si il detaliez putin.



Aici am inlocuit surimi cu file de somon afumat.



Aici a renuntat Brindu la alga marina pt cei mai mofturosi :)



Masa pusa ... astepta devoratorii.


Alt unghi.



Intre timp m-am "ocupat" de punerea in scena a unor penne rigate cu un sos din mandarine, jambon (la naiba trebuia sa fie prosciuto cotto insa NU am gasit, cred ca ar fi facut diferenta), branza Blue Danish si smantana dulce. Un deliciu. Mi-a crescut inima cand unii au cerut supliment.



Ce bine ca mi-am dotat bucataria cu vase XXL :)



A! si era sa uit ... m-am intors de la wok o secunda (pt oameni multi trebe wok ca in tigaie nu incape) si Radu dragul de el se caznea sa pripeapa ce sos cu mandarine o fi ala. Tot mesteca in wok sa vada daca isi da seama :)



Si seara s-a incheiat cu o minunata tarta cu pere si frisca din smantana dulce pe care trebuie sa recunosc ca tare cu greu am devorat-o caci ... nu mai incapea.


O portie?



A fost frumos. Ne-am simtit bine. Am avut un absent dar data viitoare nu mai scapa :) Uitasem sa mentionez ca am stropit toate mancarurile cu diverse bauturi/cocktails/sucuri.

1 comentarii:

mirela spunea...

Foarte apetisante toate,bravo,la asa o masa nu as lipsi.Te pup si o zi placuta!

Trimiteți un comentariu