luni, 25 mai 2009

Paste cu telemea si muschi file la cuptor

O cina rapida si gustoasa.



Ingrediente: 4 - 6 portii
- 250 gr paste (eu am folosit in forma de patratele mai mari, lashte)
- 200 gr muschi file
- 200 gr telemea
- 200 gr smantana
- 2 lg faina
- 3 fire de ceapa verde
- sare si piper

Preparare:
1. Intr-o oala punem apa cu o lg de sare la fiert, cand clocoteste adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.
2. Intre timp punem intr-o tigaie 2 lg de ulei, adaugam ceapa taiata mai marunt, o calim putin
3. Adaugam muschiuletul taiat feliute si il prajim.
4. Intr-un bol amestecam smantana si faina si adaugam in tigaie, invartind.
5. Condimentam.



6. Stoarcem pastele
7. Incepem sa "cladim" pastele intr-un vas de yena: 2 lg de ulei, un strat de paste, unul de compozitie de muschi file, telemea, putina sare, si inca odata (fara ulei) si terminam cu un strat de paste peste care punem telemea.
8. Dam la cuptor 20 de minute. Putem servi cu o salata de rosii sau un sos iute.

Pofta buna!

2 comentarii:

Adina spunea...

O minunatie!!!! Am incercat aseara reteta, foooarte repede a mers toata treaba, ca eram lihniti de foame, dar a meritat asteptarea. Si eu si Dan ne-am lins pe degete.

Anonim spunea...

foarte buna reteta.

Trimiteți un comentariu